Hoppkurs med Bodil

 
Var hem över helgen för att hoppa med galna Bodil: 
Nejdå, hon var hur fin och duktig som helst!
Första dagen var mest bommar och några små skutt för att spara på krafterna till hoppningen dagen efter.
Hon var taggad och tyckte det var konstiga saker brevid hindren.
Men hon kunde hoppa, en suddig och en skarp bild som bevis, fastän det var längesen sist. Blev motiverad av kursen så ska sluta maska och börja hoppa regelbundet igen.

Det känns bättre nu

 
Så här fin var Smockan på ridpasset idag:
Var själva i ridhuset mestadels av tiden, la fram fem travbommar på böjt spår och red bättre helt enkelt. Tog bort clipsen som hör till Micklemtränset och ska hålla bettet stadigt. Satte på dem för två månader sen och kände ganska snabbt att det blev stumt, fattar inte varför jag väntat så länge. Och med ett litet spö, mer ridning för skänkeln och en lugn framridning gick det rätt bra. Duktig häst.

Det går dåligt nu

# Jag har ingen medryttaren för hon sa upp sig pga att Smockan gått knackigt efter hoppträningarna. Anmärkningsvärt att lägga märke till en sådan sak redan i september och berätta det för mig först i februari. Veterinären hittade ingen hälta utan svaret på det problemet är mer varierad träning.
# Jag varken orkar eller hinner rida varje dag i veckan men vill inte söka en ny medryttare innan hästen är i bättre form, vilket jag inte klarar av för jag inte har en tränare som är pålitlig.
# Jag har inga pengar men har inte tid eller energi för att klara av ett extrajobb.
# Jag har ingen lust att tentaplugga.

RSS 2.0