Sommarkväll 2

Liten busflicka!

Sommarkväll 1

Så skööööööönt att bli kliad...
Sparkar man mot matte får man en spark i rumpan tillbaka. Sen går man och söker tröst hos mamsen.
 
Bodil, supermammahästen <#

Fått något gjort idag

Min fina grind som jag byggde helt själv. Kollade och hjälpte till när pappa gjorde en likadan först, men sen så fixade jag den andra på egen hand. 85 cm hög blev dom, liite högt att börja med kanske men får luta dom så blir det ett längdhinder också. Nu vill jag bygga mer!
Tickan fick kolik dagen innan midsommarafton så jag och mamma promenerade nog tre timmar totalt innan hon bättrade sig. Läskigt med kolik för man vet aldrig riktigt orsaken. I Tickans fall berodde det nog på betesgräset, jag tyckte att hon hade fått en okej invänjning men det kan vara en feljäsning i tarmen då hon fått i sig lite för mycket eller något.
Och äntligen har nyfikenheten tagit överhand hos Möjlighet för nu har han nosat på mig och jag har fått klappa honom! Jag tror det bästa för den här killen är att han får komma till en när han är redo, vilket han tydligen börjar bli.

Ledig!

Det är långa och tråkiga dagar på fabriken, men pengar måste intjänas inför vintern. Men nu är jag ledig fyra dagar över midsommar så ska passa på att vara ute och få lite D-vitamin och samtidigt pyssla om hästarna. Ska bland annat försöka få på en blomsterkrans på Lily och alla andra djur som förra året!

Djuren på Kasagården

Elektra 12 år, Ozi 1 år, Nitro 8 år

Föl del 2 och mina alldeles egna hästar

 
 Tequila Sunrise, sto -99 e. Cortus u. Bianca ue. Jazz

Föl del 1

Möjlighet, hingst e. Moe Odin u. Nilsby Gnistan
Kasas Lilyett, sto e. Canterbury u. Laboett

Smockan hoppar terräng

Smockan är bara bäst! <3
Det här var på nationaldagskvällen, otroligt roligt var det. Högsta stocken 70-80 cm kanske, roligaste hindret på näst sista bilden med däcken.

Sista veckan

Får lite panik över att åka hem till Kasa den här veckan (den här veckan!!). Sitta ensam större delen av sommaren på jobbet eller få långtråkigt hemma på gården. Det bästa är ändå att träffa fölisarna, rida på de vanliga ridvägarna, plocka smultron, klappa på min nya häst Tickan, krama hundarna varje dag, träna för Maggan, tävla med Smockan, baka, fota, Bertil <3... 
Men kvällar som som på första bilden kommer jag att sakna ihjäl i min lilla bubbla hemma i Kasa...

RSS 2.0