Våren i Uppsala

Tentan är skriven, hoppas jag lyckas skrapa ihop 55 procent. Borde inte vara omöjligt men man vet aldrig. Så den här eftermiddagen har jag kunnat slappa med gott samvete utan att behöva plugga. Gjorde en smulpaj för att fira.
Tråkigaste inlägget men ville visa vädret som var igår. 19 grader i solen och myyyyyyysigt! Red Smockan på uteplan lite kort, åttvolt och övade galoppfattningar. Ganska tungt med värmen och underlaget tror jag för hon var lite småseg.
Idag och imorgon rider hennes medryttare så jag får onödigt lång ledighet, tror inte att hon får två dar i rad i onödan igen. Blargh, har nästan tråkigt??

Ge mig styrka

Det här är läromålen av en (1!) föreläsning:
Har haft 20 stycken på den här delkursen. Tenta nästa måndag.

Julbilder

Nuså! Bilder från när jag var hemma i julas. Gittan är faktiskt ganska vacker måste jag säga, Bodil är så snäll och fin, och längtar redan lite hem när jag ser stallet.
 
Nu har jag inga mer pengar på busskortet och all is är nästan borta, så nu är det cykel på heltid för mig här i Uppsala. Får se hur mycket träningsvärk jag kommer ha i helgen, men hoppas på en tydlig förbättring av min kondition som blir till nytta i ridningen. Annars intet nytt förutom att jag går under av den djävla cellbiologin...

Tjuvtitt

Har än-te-lig-en ordnat så att jag kan lägga in bilderna från kameran, så lite bilder från i julas kommer när jag valt ut några fina!

Efter påsk

Har varit hemma i påsk! Har klappat donnan på bilden, hundgubben och tant Elektra, gosat med finaste Bertil, tittat på hönsen och kycklingarna, och såklart klappat mammahästarna. Mycket djur alltså, blev trött och sov två timmar efter en halv dag bara. Då har man pluggat lite för mycket tror jag. Var på en intervju och bakade bröd också, mer hann jag inte eftersom jag bara var hemma två dagar. Om inte resan tog hela dagen så hade jag stannat en dag extra helt klart. Men det är bara nio veckor tills jag flyttar hem efter sista tentan = nio veckor till sommaren!!! 
Då har Bodil och Gittan förhoppningsvis fölat utan komplikationer. Men hur ska Bodil inte hinna spricka på den tiden, hon är gigantisk redan nu?!
Smockan red jag en snabbis i ridhuset igår, mycket framåtbjudning men ont om tid så blev rätt basic. Kom ihåg igen att man gör avbrott med magen och inte tyglarna, då tappade Smockan inte formen i avbrottet. Man lär sig...

RSS 2.0