Vårhelg

Äntligen har jag fått en medryttare igen! Så skönt att vara ledig två dagar i veckan, speciellt om det är en helgdag. Extra skönt i helgen då jag skrev en tenta i fredags och nästa kurs börjar på måndag, hade inget att plugga på dvs.
 
Tyvärr blev det ingen klubbhoppning förra veckan eftersom hon tappat en sko dagen innan. Har låtit henne gå utan eftersom det varit mjukt i marken och hon inte reagerat på det. Sen i fredags började hon småhalta så kanske hon blivit lite sulöm ändå, får se på onsdag då hovslagaren kommer.

Pseudogiraff

Våren fick ett bakslag förra veckan men nu verkar den vara på bättringsvägen. letade efter en bild i ett annat sammanhang och återupptäckte de här på giraffen Smockan, somriga och fina!
 
I måndags skrämde hon upp mig genom att inte komma fram till mig i hagen som vanligt och när jag gick in i hagen hade hon lämnat sitt lunchhö. Matvägrar hon är något fel! Sen var hon väldigt lös i magen och hade låg sinnesstämning, kanske liiite feber med 38,4 grader. När jag åkte började hon i alla fall äta lite hö. Åkte tillbaka på kvällen och gick ut med henne en sväng, då piggnade hon till lite och åt gräs från vägkanten, och högg in som vanligt på kvällshöet. Hon var lös i magen en dag till men sen har hon varit mer som vanligt. 
Det kan ha berott på höet eftersom en annan häst i stallet vägrade äta höet en hel tävlingsdag. 
 
I torsdags hoppade vi för en ny tränare och imorgon är det klubbhoppning 70 cm. Nu ska vi komma i form igen och tävla lite i sommar!

RSS 2.0