Senaste nytt

Det har gått lite mer än en vecka sedan vi flyttade till Uppsala. Smockan är den bästa hästen i världen som åker 50 mil utan att krångla en endaste sekund. I Tönnebro lastade vi av och lät henne promenera och beta lite.
Vi har bara ridit ut i skogen än så länge men imorgon börjar vi med lite dressyrjobb på banan och så ska vi ta tag i hoppningen snart.

Del 3/3

 

Del 2/3Del 1/3

Vart kom den magen ifrån och hur ska den försvinna?!
 

Bääää

Fem får utökar Cirkus Kasagården. Gotlandsfår mer eller mindre uppblandat med någon köttras. Fina!

Klass 1

Fölvisning på Hippologum i Umeå idag med Lily och Bodil. Perfekt uppförande från båda, extra plus till Lily som var lättlastad och helt okej att knoppa (skillsen sitter i från hästskötarexamen, kan vara de snyggaste knopparna jag gjort). Det blev bra betyg till Lily som blev klass 1-föl!
 
Det var en lång dag med visningen och en lång kväll då vi gjorde klart den nya hagen. Men hästarna blev tokglada med nya marker att utforska och mer gräs att äta, så det var väl värt det.

Kul med film

 
 

Race vid sjön

6 dagar sen jag red sist och 5 dagar sen jag träffade Smockan senast. Lite (ganska) ringrostigt och stelt. Det är för långt gräs närmast sjön för att det ska gå att rida ordentligt så får försöka trimma längs grusvägarna. Inte långt kvar på hemmaplan, önskar vi hinner komma i form tills dess.

Gissa bajset

Vi har haft besök på Kasagården inatt, kan ni gissa bajset? Ledtråd: det är blåbär i det...
Precis, det är en BJÖRN som har varit här. En unge kanske som inte har vett nog att hålla sig undan bebyggelse.
Den ser ut att ha gått ner på vägen från berghällen, det vill säga varit minst tio meter från hagen dit hästarna och fölen flyttar om några veckor. Orolig much?

RSS 2.0